Inntak

Inntaksbrev sendes inntatte elever ca uke 32.

Avslutning av skoleåret våren 2021

Arrangementet ble gjennomført korona-style med klassevise samlinger, digitale taler og premieutdelinger.

Generelle tiltak ved Alta vgs - gult nivå

Vi fortsetter med stedlig undervisning da det kun er kommuneoverlegen som kan vedta at skolene skal over på rødt nivå. Vi minner imidlertid alle om viktigheten av å holde seg hjemme og å bestille time til test dersom man har symptomer på Covid-19. Kommunen oppfordrer til lav terskel! Telefonnummeret for å bestille testing er 913 90 344.

Sommerskole - Alta vgs 2021

Årets elever som har karakteren «1» i fellesfag på yrkesfag får en ny sjanse til å kvalifisere seg til videre skolegang gjennom sommerskoler i Finnmark. Kursene er også for tidligere års elever og lærlinger som har strøket (IV eller 1) i ett eller flere fag.

Status radontiltak ved Alta videregående skole

Det er radonholdige gasser i grunnen i området Sandfallet/sentrum hvor deler av skolen ligger.

Føler du som elev at du trenger hjelp?

Hva er propaganda?

Elever besøker Alta Museum i uke 9 og 10 for å se utstilling og følge et undervisningsopplegg om propaganda.

Underveis- og standpunktkarakterer

Førstetermin avsluttes 15. januar og du får underveisvurderingen din fredag 22. januar. Karakterene finner du i Skolearena.

Valg av programfag SF vg2 og vg3

Nå er programfagvalget til studieforberedende vg2 og vg3 åpent! Du søker programfag ved å logge inn med Feide på denne lenken https://alta-vgs.inschool.visma.no

Digital universitetsturne for elever på Vg3 Studieforberedende

Onsdag 20. januar får elever på Vg3 SF møte studenter fra landets universiteter digitalt. Arrangementet varer fra kl 0830 til 1100.