Aktuelt

Velkommen til første skoledag mandag 21. august!

Vi ønsker deg velkommen som elev ved Alta videregående skole skoleåret 2023-24!   Det er sendt ut en SMS fra skolen fredag 11. august med lenke til denne informasjonen om skolestart. Borteboere er velkommen til skolen allerede lørdag og søndag for omvisning og bli kjent.

Inntak til skoleåret 23/24

Ønsker du å stå på venteliste eller si fra deg skoleplassen?

Innlevering av lærebøker vår 2023

Alle elever må huske å levere lærebøker og kalkulator! Elevskap skal tømmes senest 23. juni.

Muntlig (ikke skriftlig) eksamenstrekk vår 2023 - oppdateres våren 2024

Kunngjøring av muntlig eksamen for alle trekk i NAUD

Internasjonalt samarbeid

Skolen kan nå tilby elever og lærere opphold i utlandet gjennom Erasmus+. Det nordiske samarbeidsprosjektet Nordpuss Junior gir  muligheter til å bli bedre kjent med våre naboland Danmark og Sverige.

Er du faglærer i helse og oppvekstfag eller elektrofag?

Sjekk våre utlysninger. Søknadsfristen er 2. mai for elektrofag og 8. mai for helse og oppvekstfag. Velkommen som søker.

Lesekritiske ungdommer

Hundre elever leser fire bøker i prosjektet Altaungdommens kritikerpris  parallelt med juryklassen til Ungdommens kritikerpris

Juryklasse til Ungdommens kritikerpris 2023

2mus/2mka har fått det ærefulle oppdraget med å lese fire kritikerfavoritter for voksne, og avgjøre hvilken bok som skal vinne Ungdommens kritikerpris 2023.  

Ny unik mulighet til å ta fagbrev på kort tid

Alta videregående skole etablerer et nytt tilbud for de som har startet på studiespesialisering, men ønsker å bytte løp til et yrkesfaglig utdanningsløp. YFOH- eller Yrkesfaglig opphenting - gis for første gang i Alta for to fagretninger. Det er Salg og Reiseliv samt Frisør som har fått mulighet til å gi tilbudet.

Parkering ved Alta videregående skole

Skolen har ulike soner for parkering. Vi oppfordrer alle til å respektere soneinndelingen. Vis hensyn til andre trafikanter og benytt merket parkering.