Muntlig eksamenstrekk

Kunngjøring av muntlig eksamen

Elevrådet

Elevrådsstyre skal fremme elevdemokratiet på skolen. Skolens ledelse har møter med elevrådet hvor vi diskuterer hva vi skal jobbe med, og om hvordan vi skal skape Norges beste skole.

Helsesykepleiere vaksinerer avgangselever mot smittsom hjernehinnebetennelse

Vaksinering gjennomføres 13. og 19. oktober 2022.

Ledig stilling som bibliotekar

Alta videregående skole har ledig stilling som bibliotekar fra 1.11.22.

Ledige plasser på Alta videregående skole

Ta kontakt med skolen dersom du vil starte med opplæring på en av de ledige programområdene.

Har du dysleksi?

Alta videregående skole ønsker å legge til rette for elever med lese- og skrivevansker.

Invitasjon til foreldremøte mandag 29. august 2022

Foreldremøte for foresatte til elever på  Vg1 og Vg2, både yrkesfag og studieforberedende.(Studiespesialisering, idrett, medier og kommunikasjon, musikk/dans/drama)

Påloggingsproblemer

Får du beskjed om feil brukernavn eller passord når du logger på?

Folkehelse og livsmestring på timeplanen

I samarbeid med Alta Pride 25. – 26. august vil det i undervisningen settes fokus på identitet, normer, kjønn og seksualitet. Det vil bli foredrag, undervisningsopplegg, filmvisning og stands i glassgata.

Velkommen til første skoledag mandag 22. august!

Vi ønsker deg velkommen som elev ved Alta videregående skole skoleåret 2022-23!   Her kommer litt informasjon om skolestart.