Aktuelt

Lesekritiske ungdommer

Hundre elever leser fire bøker i prosjektet Altaungdommens kritikerpris  parallelt med juryklassen til Ungdommens kritikerpris

Trekk til skriftlige eleveksamener

Datoer for trekk av årets skriftlige eleveksamener.

Gratulerer med kvenfolkets dag

Den 16. mars er kvenfolkets dag. Kvenfolket er ett av de opprinnelige folkeslagene på nordkalotten og anerkjent som en av fem nasjonale minoriteter i Norge.

Utdanningsvalg

Alta videregående skole ønsker 9. klassinger velkommen til to spennende dager hos oss.

Minoritetsrådgiver

Alta videregående skole har fått minoritetsrådgiver.

Ledige stillinger som faglærer tunge kjøretøy

Vi søker yrkessjåførlærere - 2 faste stillinger og et vikariat fra 1. august. Alle stillingene er beregnet til 100%. Søknadsfrist er 03. april 2023.

Ung Vold undersøkelse 2023

I mars og april 2023 gjennomføres spørreundersøkelsen UngVold 2023 blant 30 000 elever fordelt på 50 videregående skoler rundt om i landet. Målet er å få vite mer om unges erfaringer med vold og overgrep i barne- og ungdomsårene. Dette er tredje gang undersøkelsen gjennomføres

Juryklasse til Ungdommens kritikerpris 2023

2mus/2mka har fått det ærefulle oppdraget med å lese fire kritikerfavoritter for voksne, og avgjøre hvilken bok som skal vinne Ungdommens kritikerpris 2023.  

Ny unik mulighet til å ta fagbrev på kort tid

Alta videregående skole etablerer et nytt tilbud for de som har startet på studiespesialisering, men ønsker å bytte løp til et yrkesfaglig utdanningsløp. YFOH- eller Yrkesfaglig opphenting - gis for første gang i Alta for to fagretninger. Det er Salg og Reiseliv samt Frisør som har fått mulighet til å gi tilbudet.

Gratulerer med dagen 2023 - Lihkku beivvin!

     

Til toppen