Oppstart av intensivkurs i engelsk med oppstart uke 42

Alta vgs inviterer til intensivkurs i engelsk for deg som ikke har karakter i faget fra før og som skal ha skriftlig og/eller muntlig eksamen nå i høst.

Leksehjelp tirsdager i biblioteket

Leksehjelp med hovedvekt på matematikk og realfag. To elever fra vg3 hjelper deg.

Elevundersøkelsen Alta vgs 2021

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse for at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen er obligatorisk for elevene på Vg1, og er en del av det nasjonale kvalitetsvurderingssystemet.

Ledige stillinger

Vi har ledig  stillinger med søknadsfrist 25 oktober. Er du  faglærer i yrkessjåførfaget/tunge kjøretøy eller har undervisningskompetanse i norsk, samfunnsfag, sosiologi og matematikk?

Covid -19 utbruddet i Alta oktober 2021

To elever ved skolen har testet positivt på en hurtigtest for covid-19.

Alta kommune vaksinerer alle som er 16- (eller fyller 16 år i år) og 17

Skolevalget 2021 Alta videregående skole

Tirsdag 7. september er det skolevalg. Det vil være valgtorg i glassgata og skoledebatt i NAUD.

Invitasjon til foreldremøte mandag 30.august 2021

Informasjonsmøte for foresatte til elever på  Vg1 og Vg2, både studieforberedende og yrkesfag.

Velkommen til første skoledag mandag 23. august!

Vi ønsker deg velkommen som elev ved Alta videregående skole skoleåret 2021-22. Her kommer litt informasjon om skolestart.

Kameraovervåking på Alta videregående skole

Alta videregående skole har både inn- og utvendig kameraovervåkning. Kameraene er nå aktivisert igjen etter å ha vært inaktive en tid.