Vi har ledige stillinger for skoleåret 21/22, både faste og vikariater.

Hva er propaganda?

Elever besøker Alta Museum i uke 9 og 10 for å se utstilling og følge et undervisningsopplegg om propaganda.

Husk søknadsfristen 1. mars!

Helsesykepleier vaksinerer avgangselever mot smittsom hjernehinnebetennelse

Vaksinering gjennomført 17 og 18. februar 2021. Informasjon om ekstra vaksineringsdag kommer på It´s learning.

Gratulerer med dagen 2021 - Lihkku beivvin!

Invitasjon til foreldremøte onsdag 10. februar 2021

Onsdag 10. februar er det informasjonsmøte for foresatte til elever på  Vg1, både studieforberedende og yrkesfag.

Skal du ta opp fag som privatist?

Skal du ta privatisteksamen i vår må du huske å melde deg opp. Oppmelding skal skje elektronisk på  privatistweb.no  i perioden 15. januar – 1. februar.

Alta vgs går tilbake til gult nivå

Regjeringen har besluttet at alle landets ungdomsskoler og videregående skoler kan gå tilbake til gult nivå fra onsdag 20. januar, etter å ha vært på rødt nivå siden nyttår. Det betyr at Alta vgs går tilbake til gult nivå, der all undervisning igjen skjer på skolen fra og med onsdag 20. januar. Unntaksvis kan det forekomme digital undervisning, da hovedsakelig knyttet til fravær blant elever eller lærere.

Underveis- og standpunktkarakterer

Førstetermin avsluttes 15. januar og du får underveisvurderingen din fredag 22. januar. Karakterene finner du i Skolearena.

Valg av programfag SF vg2 og vg3

Nå er programfagvalget til studieforberedende vg2 og vg3 åpent! Du søker programfag ved å logge inn med Feide på denne lenken https://alta-vgs.inschool.visma.no