Redusert åpningstid uke 29 og 30

Sentralbordet og servicetorget har åpningstid fra kl 08.00 til 12.00 i uke 29 og 30

Avslutning av skoleåret våren 2021

Arrangementet ble gjennomført korona-style med klassevise samlinger, digitale taler og premieutdelinger.

Innlevering av lærebøker, PC våren 2021 og utflytting av hybler

NB: SISTE FRIST ENDRET TIL FREDAG 25. JUNI KL 15:00. ERSTATNINGSGEBYR KR 500,- PR. BOK/KALKULATOR.   Alle elever må huske å levere lærebøker og kalkulator! Alle som slutter må, selv om PC frikjøpes, levere PC før skoleslutt pga reinnstallering, garantiavtaler og utbedring av feil. Elevskap skal tømmes senest 18. juni.

Generelle tiltak ved Alta vgs - gult nivå

Vi fortsetter med stedlig undervisning da det kun er kommuneoverlegen som kan vedta at skolene skal over på rødt nivå. Vi minner imidlertid alle om viktigheten av å holde seg hjemme og å bestille time til test dersom man har symptomer på Covid-19. Kommunen oppfordrer til lav terskel! Telefonnummeret for å bestille testing er 913 90 344.

Sommerskole - Alta vgs 2021

Årets elever som har karakteren «1» i fellesfag på yrkesfag får en ny sjanse til å kvalifisere seg til videre skolegang gjennom sommerskoler i Finnmark. Kursene er også for tidligere års elever og lærlinger som har strøket (IV eller 1) i ett eller flere fag.

Status radontiltak ved Alta videregående skole

Det er radonholdige gasser i grunnen i området Sandfallet/sentrum hvor deler av skolen ligger.

Føler du som elev at du trenger hjelp?

Hva er propaganda?

Elever besøker Alta Museum i uke 9 og 10 for å se utstilling og følge et undervisningsopplegg om propaganda.

Underveis- og standpunktkarakterer

Førstetermin avsluttes 15. januar og du får underveisvurderingen din fredag 22. januar. Karakterene finner du i Skolearena.

Valg av programfag SF vg2 og vg3

Nå er programfagvalget til studieforberedende vg2 og vg3 åpent! Du søker programfag ved å logge inn med Feide på denne lenken https://alta-vgs.inschool.visma.no