Jeg har skadet meg på skolen

Jeg har skadet meg på skolen, hva gjør jeg?

Avviksmelding for elever

Hvis det har oppstått avvik i forbindelse med skoleaktivitet skal det sendes avviksmelding.

Alta kommune vaksinerer alle som er 16- (eller fyller 16 år i år) og 17

Skolevalget 2021 Alta videregående skole

Tirsdag 7. september er det skolevalg. Det vil være valgtorg i glassgata og skoledebatt i NAUD.

Invitasjon til foreldremøte mandag 30.august 2021

Informasjonsmøte for foresatte til elever på  Vg1 og Vg2, både studieforberedende og yrkesfag.

Velkommen til første skoledag mandag 23. august!

Vi ønsker deg velkommen som elev ved Alta videregående skole skoleåret 2021-22. Her kommer litt informasjon om skolestart.

Kameraovervåking på Alta videregående skole

Alta videregående skole har både inn- og utvendig kameraovervåkning. Kameraene er nå aktivisert igjen etter å ha vært inaktive en tid.

Inntak

Inntaksbrev sendes inntatte elever ca uke 32.

Avslutning av skoleåret våren 2021

Arrangementet ble gjennomført korona-style med klassevise samlinger, digitale taler og premieutdelinger.

Generelle tiltak ved Alta vgs - gult nivå

Vi fortsetter med stedlig undervisning da det kun er kommuneoverlegen som kan vedta at skolene skal over på rødt nivå. Vi minner imidlertid alle om viktigheten av å holde seg hjemme og å bestille time til test dersom man har symptomer på Covid-19. Kommunen oppfordrer til lav terskel! Telefonnummeret for å bestille testing er 913 90 344.