Status radontiltak ved Alta videregående skole

Det er radonholdige gasser i grunnen i området Sandfallet/sentrum hvor deler av skolen ligger.

Føler du som elev at du trenger hjelp?

Hva er propaganda?

Elever besøker Alta Museum i uke 9 og 10 for å se utstilling og følge et undervisningsopplegg om propaganda.

Generelle tiltak ved Alta vgs - gult nivå

Alta vgs er på  gult nivå - all undervisning igjen skjer på skolen. Unntaksvis kan det forekomme digital undervisning, da hovedsakelig knyttet til fravær blant elever eller lærere.

Underveis- og standpunktkarakterer

Førstetermin avsluttes 15. januar og du får underveisvurderingen din fredag 22. januar. Karakterene finner du i Skolearena.

Valg av programfag SF vg2 og vg3

Nå er programfagvalget til studieforberedende vg2 og vg3 åpent! Du søker programfag ved å logge inn med Feide på denne lenken https://alta-vgs.inschool.visma.no

Digital universitetsturne for elever på Vg3 Studieforberedende

Onsdag 20. januar får elever på Vg3 SF møte studenter fra landets universiteter digitalt. Arrangementet varer fra kl 0830 til 1100.

Elevundersøkelsen Alta vgs 2020

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse for at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen. Undersøkelsen er obligatorisk for elevene på Vg1, og er en del av det nasjonale kvalitetsvurderingssystemet.

Elevrådet

Elevrådsstyre skal fremme elevdemokratiet på skolen. Skolens ledelse har møter med elevrådet hvor vi diskuterer hva vi skal jobbe med, og om hvordan vi skal skape Norges beste skole.

Når er du for syk til å gå på skolen – og hva gjør du?

Informasjon til elever i videregående skole om eventuelt fravær i forbindelse med smittevern