Dersom det blir påvist Covid-19-smitte ved Alta vgs

Dersom ansatte eller elever får påvist korona-smitte, vil kommuneoverlegen i Alta kommune kontakte skolen og beslutte tiltak.

Først og fremst vil kommunen starte smittesporing. Personer som har vært i direkte kontakt med den smittede vil bli kontaktet og satt i karantene. Dette blir besluttet av kommuneoverlegen og ikke skolen. Kommuneoverlegen kan også velge å stenge skolen delvis eller helt et par dager mens smittesporingen pågår. Dersom det skjer, vil skolen kunne stenges, og deretter gå over på hjemmeundervisningen via nett (Itslearning og Teams).

Ved evt hjemmeundervisning vil opplæringen følge ordinær timeplan. Elever kobler seg opp i Itslearning og Teams når timen begynner. Ved evt stengt skole, vil mer informasjon komme. Vi henviser til www.alta.kommune.no om situasjonen i Alta.