Plan for tilbakekomst elever stedlig på skole uke 20 -24

Klikk for stort bilde Pressefoto Alta vgs åpner igjen

Plan for skoleukene 22 tom uke 24

Oversikten under viser når elevene skal være stedlig på skolen i klasserom jfr timeplanen. Avvik fra denne planen  avklares med nærmeste leder:

YF-klassene vg 1 og vg2, Yrkessjåfør, ASP: Ordinær timeplan

Vg1 ST (1STA, 1STB, 1STC, 1STD): Ordinær timeplan

Idrett

Egen plan som kontaktlærer kommuniserer til klassen. Vg2 matematikk og fremmedspråk tilbys kun som nettundervisning

Medier og kommunikasjon

Musikk/drama:

Ordinær timeplan. Vg2 matematikk og fremmedspråk tilbys kun som nettundervisning.

MFA:

Egen plan som kontaktlærer kommuniserer med klassen

Vg2 ST (2STA, 2STB, 2STC, 2STD):

Kun onsdager jfr timeplanen (programfag er tatt bort og fellesfag er flyttet til tidligere på dagen). I tillegg står faglærer fritt til å sette opp undervisning stedlig på skolen i henhold til timeplan og rom dersom det er behov for det. Lærer må avklare det med klassen i Itslearning. Elever som av ulike avklarte forhold ikke kan følge opplegg på skolen, må ha et opplegg på nett.

o   Merk uke 23 5/6: Fremmedspråk vg2 har vurdering 3.og 4 time. Faglærer avklarer i Itslearning med klassen/de elevene det gjelder.

Vg3 ST (3STA, 3STB, 3STC, 3STD):

o   Merk uke 23 2/6: Fremmedspråk vg3 har vurdering på skolen 1. og 2.time (timeplanen). Faglærer avklarer i Itslearning med klassen/de elevene det gjelder.

3PÅA

kun stedlig skole der faglærer innkaller.

Bok/PC-innlevering:

Plan 4. - 12. juni  (PDF, 138 kB)(uke 23 og 24.) Kontaktlærer må følge klassen og bistå biblioteket i innleveringen.

Vg2 YF og vg3 SF, 3påa: Siste formelle skoledag vil være 12.juni. Vi planlegger for avslutning med avgangselevene samme dag 12/6 ca kl 14– klassevis eller i fellesskap iht gjeldende smittevernregler.

Vg1 og vg2 SF, vg1 YF: Ikke avklart hvordan de siste skoledagene uke 25 skal løses.

Plan for tilbakekomst elever stedlig på skole uke 20 og 21

For elever:

• Timeplan slik den foreligger gjelder også resten av skoleåret.
  • Planlagt undervisningsopplegg ligger på Itslearning. Der skal det også ligge informasjon om undervisningen er stedlig på skolen, på Teams. Dette forteller i hvilken form undervisningen gis – på skolen eller på nett. Eleven må møte til denne.
  • Minner om at eleven fremdeles må melde fra om sykdom som forhindrer deltakelse i undervisningen. Manglende melding gir grunnlag for anmerkning.

Oppstart stedlig undervisning skolen i henhold til timeplanen:

ST

Vg1 ST: Uke 20: 1STB tirsdag 1.time, 1STA, 1STC, 1STD torsdag 1.time

Uke 21: tirsdag

Vg2 ST: Onsdag og fredag (fellesfag OG programfag)

Merk at fagdag 22/5 skal være på skolen

Vg3 ST: Onsdag (fellesfag OG programfag) og fredager (fellesfag OG programfag)

ASP

Oppstart mandag kl 1000 - 1300. Ordinær timeplan fra tirsdag.

Vg1 YF:

1ELA, 1ELB fra tirsdag

1BAA, 1BAB fra tirsdag

1TPA, 1TPB, 1TPC fra tirsdag

1HOA, 1HOB, 1HOC fra onsdag

1SAC, 1RMA fra onsdag

1DHA uke 20: torsdag og fredag, uke 21: fredag

Vg2 YF:

forts planlagt praktiske timer – oppstart fellesfag fra onsdag

IF

1IFA: Uke 20; tirsdag og torsdag, uke 21 mandag, tirsdag og onsdag

2IFA: Uke 20: onsdag, torsdag, fredag. Uke 21: ordinær timeplan

3IFA: Uke 20: torsdag, onsdag, torsdag. Uke 21: Tirsdag og onsdag

MK

1MKA: Uke 20: tirsdag fom 4t, onsdag, torsdag. Uke 21: Mandag, tirsdag, onsdag

2MKA: Uke 20: onsdag, torsdag og fredag. Uke 21: mandag, tirsdag onsdag, fredag

3MKA: Uke 20: onsdag, torsdag, fredag. Uke 21: Mandag, tirsdag, onsdag, fredag

MUS/DRA

1MDA: Fra torsdag – ordinær timeplan

2MUS/DRA: Fra torsdag – ordinær timeplan

3MUS/DRA: Fra Tirsdag – ordinær timeplan

Påbygg og MFA

3PÅA: Fra tirsdag – ordinær timeplan

MFA: Fra tirsdag 1.time – nye timeplan blir utgitt

For lærere:

• Alle ansatte skal nå tilbake skolen
  • Avvik fra dette (sykdom, risiko) avklares med nærmeste leder
  • Lærere bruker klasserom i henhold timeplan - enten som nettundervisning Teams, individuell veiledning
  • Tilstedeværelsestiden disponerer læreren selv. Forberedelse og etterarbeid oppfordres til å gjøre på hjemmekontor.
  • Lærerens planlagte undervisningsopplegg gjelder – vil variere mellom prøver, fellesundervisning, individuell veiledning/fagsamtaler, muntlige prøver
  • Lærere som møter elevene første gang ved oppstart stedlig skole, har ansvar for gjennomgang av skolens smittevernregler.

Fellesareal:

• Kantina vil være stengt
  • Alle må ta med matpakke

Ang UTSATT PRØVE for vg1 SF matematikk 1P og 1T:

Kl 14-18 på rom S203 (vakt Birgit – faglærer leverer prøver til ho)

Tine Klevstad
Studierektor SF