AVLYST -Sommerskole - Alta vgs 2022

Sommerskolen er utsatt til høsten. Nærmere informasjon kommer senere.

Sommerskolen er AVLYST - UTSATT til høsten

Årets elever som har karakteren «1» i fellesfag på yrkesfag får en ny sjanse til å kvalifisere seg til videre skolegang gjennom sommerskoler i Finnmark.

Det er kun årets elever (med karakteren 1 i standpunkt) som kan fullføre sommerskolen i matematikk og engelsk. Tidligere års elever/lærlinger (med 1 eller IV i st.pkt) må melde seg opp som privatist for sentralgitt eksamen til høsten.

I naturfag kan både årets elever (med 1) og tidligere års elever fullføre faget på sommerskolen.

Oppstart er mandag 20. juni, avsluttende eksamen er fredag 1. juli.

Påmelding her

Fagene som tilbys i år:

• Engelsk
  • Matematikk
  • Naturfag

Gratis

Sommerskolen er gratis for elever og lærlinger. Sparebank1 Nord-stiftelsen har gitt Finnmark fylkeskommune midler til tiltaket. Vi serverer også gratis lunsj alle dagene.

Oppstart:

Sommerskolen ved Alta vgs starter mandag 20.juni kl. 0830. Oppmøte i glassgata utenfor kantina. Avsluttes med eksamen torsdag 30.juni  og fredag  1. juli.

For mer informasjon, ta kontakt med:

• Din faglærer i matematikk/naturfag/engelsk/
  • Din kontaktlærer
  • Rådgiver Børge Kjellmo - Tlf: 78964527
  • Fagkoordinator Pål Johansen - Tlf: 78964530
  • Avdelingsleder Jon Vidar Bull - Tlf: 78964506

Les mer om sommerskolen i brosjyren fra Troms og Finnmark fylkeskommune (PDF, 6 MB)